Pesäpallomatkat

Espanja

Kohde: Salou, Espanja

Salou on 100 km Barcelonasta etelään Välimeren upealla Costa Doradan rannikolla sijaitseva turvallinen lomakaupunki. Saloussa on hienojen hiekkarantojen lisäksi mm. Espanjan isoin huvipuisto Port Aventura, Ferrari Land, kaksi kartingrataa, 4 golfkenttää... Lähikaupungit Tarragona ja Reus tarjoavat historiaa, kulttuuria ja shoppailua vapaa-ajalle.

Käytossämme on Suomen yksinoikeudella koko Espanjan modernein ammattilaistason jalkapallokeskus FutbolSalou, jossa on yhteensä 12 täysimittaista kenttää: Kolme luonnonnurmi- ja kaksi hybridikenttää sekä seitsemän viimeisimmän sukupolven keinonurmikenttää, jotka takaavat tasokkaat olosuhteet säätilasta ja vuodenajasta riippumatta. Kentät sopivat mainiosti myös pesäpalloiluun.

Majoitus on upeassa Cambrils Park Sportvillage -lomakylässä joka sopii erinomaisesti myös joukkueen mukana matkaaville kannustusjoukoille. Barcelonan pääsarjajoukkueet FC Barcelona ja RCD Espanyol pelaaavat kotiottelunsa vuoroviikonloppuisin joten matkaan osuu La Liga -ottelu hyvällä todennäköisyydellä. Saatte liput peleihin kauttamme: olemme molempien seurojen virallinen lipputoimisto. Joukkueillamme on aina koko matkan ajan oma suomalainen opas ja oma toimistomme Barcelonassa takaa hyvän paikallistuntemuksen ja laajan valikoiman vapaa-ajan vaihtoehtoja.


Kroatia

Kohde: Makarska, Kroatia

Sveti Petarin niemen keskelle rakentunut Makarskan satamakaupunki tunnetaan sen kilometrien pituisesta hiekkarannastaan. Kaupunki on yksi Kroatian rannikon tunnetuimmista kohteista miellyttävän ilmaston, luonnon ja lukuisten nähtävyyksien ansiosta. Yli 1700 metriä korkea Biokovo-vuori suojelee Makarskaa mannerilmastolta ja takaa sen leudot talvet sekä pitkät ja lämpimät kesät.

Uusittu Makarskan kaupungin urheilukeskus pitää sisällään huippuolosuhteet moneen eri lajiin. Monitoimihallin lisäksi keskuksessa on kahdeksanratainen 25 metrin uima-allas, kuntosali, painisali ja keilahalli, sekä koripallokenttä ja kaksi tenniskenttää.

1800-paikkaisella katsomolla varustetun yleisurheilustadionin nurmikentän lisäksi keskuksesta löytyy vuonna 2011 valmistunut täysimittainen tekonurmikenttä. Keskuksessa leireilevät vuosittain mm. Kroatian eri palloilulajien maajoukkueet.

Ota yhteyttä