Futismatkat maailmalle!

Leirimatkat Kroatian upeaan Makarskan rantakaupunkiin

Jalkapalloleirit Kroatiassa

Kohde:

Makarska

Sveti Petarin niemen keskelle rakentunut Makarskan satamakaupunki tunnetaan sen kilometrien pituisesta hiekkarannastaan. Kaupunki on yksi Kroatian rannikon tunnetuimmista kohteista miellyttävän ilmaston, luonnon ja lukuisten nähtävyyksien ansiosta. Yli 1700 metriä korkea Biokovo-vuori suojelee Makarskaa mannerilmastolta ja takaa sen leudot talvet sekä pitkät ja lämpimät kesät.

Uusittu Makarskan kaupungin urheilukeskus pitää sisällään huippuolosuhteet moneen eri lajiin. Monitoimihallin lisäksi keskuksessa on kahdeksanratainen 25 metrin uima-allas, kuntosali, painisali ja keilahalli, sekä koripallokenttä ja kaksi tenniskenttää.

1800-paikkaisella katsomolla varustetun stadionin nurmikentän lisäksi keskuksesta löytyy syksyllä 2022 uusittu täysimittainen tekonurmikenttä. Keskuksessa leireilevät vuosittain mm. Kroatian eri palloilulajien maajoukkueet. Splitin kaupunkiin on vain noin tunnin ajomatka ja kilpatason joukkueilla on mahdollisuus otteluihin esim. legendaarisen Hajduk Splitin junioreita vastaan.
Ota yhteyttä