FutbolSalou

Katalonian paras harjoituskeskus tunnin matkan päässä Barcelonasta

FutbolSalou-jalkapallokeskus

Salou on 100 km Barcelonasta etelään Välimeren upealla Costa Doradan rannikolla sijaitseva turvallinen lomakaupunki. Saloussa on hienojen hiekkarantojen lisäksi mm. Espanjan isoin huvipuisto Port Aventura, Ferrari Land, kaksi kartingrataa, 4 golfkenttää... Lähikaupungit Tarragona ja Reus tarjoavat historiaa, kulttuuria ja shoppailua vapaa-ajalle.

Tekonurmikentät 4 valaistua tekonurmikenttää
Nurmikentät 2 luonnonnurmea
Hybridinurmet 2 uusimman sukupolven hybridinurmea
Majoitus Viiden tähden lomakylä Cambrils Park
Käytossämme on Suomen yksinoikeudella koko Espanjan modernein ammattilaistason jalkapallokeskus FutbolSalou jossa on yhteensä 8 täysimittaista kenttää: 2 luonnonnurmi- ja neljä viimeisen sukupolven keinonurmikenttää sekä uutuutena 2 hybridikenttää jotka takaavat tasokkaat olosuhteet säätilanteesta ja vuodenajasta riippumatta.
Otteluihin valitsemme vastustajat sopivalta tasolta vuosien kokemuksella ja satojen kohteessa leireilleiden suomalaisjoukkueiden aikaisempien tulosten perusteella.
Majoitus on upeassa Cambrils Park Sportvillage -lomakylässä joka sopii erinomaisesti myös joukkueen mukana matkaaville kannustusjoukoille. Barcelonan pääsarjajoukkueet FC Barcelona ja RCD Espanyol pelaaavat kotiottelunsa vuoroviikonloppuisin joten matkaan osuu La Liga -ottelu hyvällä todennäköisyydellä. Saatte liput peleihin kauttamme: olemme molempien seurojen virallinen lipputoimisto. Joukkueillamme on aina koko matkan ajan oma suomalainen opas ja oma toimistomme Barcelonassa takaa hyvän paikallistuntemuksen ja laajan valikoiman vapaa-ajan vaihtoehtoja.
Ota yhteyttä
Pyydä tarjous tai kysy mitä tahansa! Vastaamme 48 tunnin kuluessa.
1000 merkkiä jäljellä